Com i on es fa allò que mengem? ‘Benvinguts a pagès’!

“El dia que ens quedem sense pagesos ens quedarem sense país”. Sembla radical, però és cert. Així ho va recordar Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, durant la presentació en societat de ‘Benvinguts a pagès’, una experiència turística pionera a Catalunya —impulsada pel centre de recerca científica i gastronòmica ubicat a Sant Fruitós de Bages— que suma paisatge, cuina i producte de proximitat.

Saps com i on es fa allò que menges? T’interessa saber-ho? Famílies, parelles, grups d’amics, foodies, curiosos… Del 17 al 19 de juny podreu descobrir què implica viure a pagès d’una manera diferent gràcies a que prop de 200 explotacions agràries i ramaderes d’arreu del territori català obriran hortes, vinyes, camps, obradors i granges perquè les conegueu.

Vols viure a pagès tot el cap de setmana, una jornada, unes hores? Tu tries. A través del web www.benvingutsapages.cat pots organitzar-te la visita a mida. Dóna un cop d’ull a les explotacions, els restaurants i els allotjaments que participen en la iniciativa, tria quines cases de pagès vols visitar, quantes nits vols passar fora, on et vols allotjar i on vols reservar un menú especial de producte de temporada.

Ho faràs?

www.benvingutsapages.cat

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *