Àrtic. BTV. Un estiu gastronòmic particular: el rebost i les taules

Com és el teu estiu gastronòmic? El de Josep Sucarrats i el meu està ple d’albergínies, sardines i préssecs d’Ordal. I de visites a restaurants, la majoria nous, gairebé tots ells a la ciutat. Barcelona, la nostra base d’operacions, diguem-li així, es desperta un dia i l’altre també amb noves propostes, algunes de vells coneguts. Tres cuiners estrellats acaban de presentar tres locals ben diferents. L’un ofereix ‘cuina de mà’ envoltat d’un interiorisme únic; l’altre ha trobat la inspiració en les tabernes japoneses i en els pans asiàtics cuinats al vapor; mentre que el tercer beu del paisatge de la Garrotxa i de l’art català que l’envolta. A l’estiu hi ha temps de tot, també per ser solidari. El Grupo Andilana ha posat en marxa la segona edició de la campanya solidària ’12 tapes, 1 món’ amb l’objectiu de recaptar fons per a 12 entitats benèfiques. Durant 12 mesos, una dotzena de restaurants ubicats la capital catalana oferiran una tapa al preu d’un euro, la recaptació de la qual es destinarà íntegrament a aquestes entitats socials. Amics de l’Àrtic, ens veiem a la tornada!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *