Quin és el plat favorit de Catalunya i dels catalans?

Arròs a la cassola, botifarra amb mongetes, calçotada, canelons, cargols a la llauna, coca de recapte, crema de Sant Josep, empedrat, escalivada, escudella i carn d’olla, espinacs a la catalana, esqueixada de bacallà, fideus a la cassola, fricandó amb bolets, mandonguilles amb sípia i pèsols, pa amb tomàquet, pollastre amb escamarlans, suquet de peix, trinxat de patata i col, o xató.

Aquests són els 20 plats finalistes del concurs ‘El Plat Favorit dels Catalans’ endegat per la revista CUINA i escollits per un comitè d’experts format per la xef Carme Ruscalleda; el director de la Fundació Alícia, Toni Massanés; el codirector de Fòrum Gastronòmic, Pep Palau, i el director de la publicació que l’impulsa, Josep Sucarrats.

Des del 15 de setembre i fins al 24 d’octubre, aquestes receptes tradicionals competiran per convertir-se en el ‘Plat Favorit de Catalunya’. Per votar el vostre, només heu d’entrar al web somgastronomia.cuina.cat. Si hi participeu, tindreu l’opció de guanyar algun dels centenars de premis que se sortejaran cada setmana. Pel simple fet de registrar-vos i emetre el vostre vot (o vots) entrareu a formar part d’aquest sorteig que inclou àpats en restaurants de primer nivell, visites d’interès gastroturístic, escapades de cap de setmana, productes agroaelimentaris, entre altres.

L’acció es fa en el marc de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia 2016, el títol concedit al nostre país en reconeixement de la importancia de la nostra cuina i els nostres productors agroalimentaris. Jugues?

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *