Per la Mercè, vins i caves catalans i baules de Barcelona

La 36ena Mostra de Vins i Caves de Catalunya obre avui les seves portes al Passeig de Lluís Companys de Barcelona. La fira de vins i caves, un clàssic de les festes de la Mercè, ofereix enguany la possibilitat de descobrir, tastar i comprar noves referències, així com de retrobar i assaborir vells coneguts de 66 cellers de totes les denominacions d’origen del país acompanyant-los de diferents productes de proximitat com ara embotits, formatges, conserves de peix, postres i coques dolces i salades.

La Baula és més jove, però pretén convertir-se en un emblema gastronòmic de la ciutat. Aquest pa de singular aparença s’elabora amb ingredients mediterranis com el sèsam, el romaní o les olives, i amaga un poema que es menja i una història que es degusta. Al darrere de la iniciativa, un seguit d’artistes: dues emprenedores (Maribel Perpiná i Teresa Artigas), la dinamitzadora cultural Berta Xirinachs i el forner Daniel Jordà. Han triat la Festa Major de Barcelona per presentar La Baula al gran públic. Apropa’t també al número 5 de la Plaça Garrigó i apunta’t a la ‘cadena’!

0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *