Àrtic. BTV. La tardor gastronòmica de Barcelona

L’Àrtic ha tornat a Barcelona Televisió i nosaltres amb ell, en plena tardor, farcits d’informació d’activitats i novetats gastronòmiques. La 7ena edició de Mercat de Mercats que se celebra aquest cap de setmana a la ciutat, l’edició barcelonina del Fòrum Gastronòmic que agafa el relleu a la festa ciutadana, els nous Marea Alta d’Enrique Valentí i Nobook d’Iker Erauzkin, l’anunci de la reobertura de Casa Leopoldo… Sempre ens queden coses per dir al Sucarrats i a mi, però sempre confiem en poder-les explicar en una altra taula. No ho havia escrit encara, però de les coses noves que han passat els últims dies n’hi ha una que em desagrada. És el tancament del Mil921, un restaurant especial per a mi i em consta que també per a molts barcelonins. Àlex, Irene, us trobarem a faltar, i confiem també en entaular-nos amb vosaltres una altra vegada.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *