Àrtic. BTV. La terra, les estrelles i la lluna de Barcelona

Barcelona brilla més. La guia gastronòmica més famosa del planeta decidia aquesta setmana que la capital catalana mereixia, per fi, un restaurant amb tres estrelles Michelin: el Lasarte de Martín Berasategui i Paolo Casagrande. Així ho comunicava en una multitudinària gala que va tenir lloc a l’Espai Mas Marroch dels Germans Roca, a Vilablareix (Girona) on va entregar aquest i altres guardons a la ciutat. Per cert que, en Joan, en Josep i en Jordi Roca són protagonistes d’una mostra al Palau Robert de Barcelona anomenada ‘El Celler de Can Roca. De la Terra a la Lluna‘ que ret homenatge a la llarga trajectòria del Celler de Can Roca, un dels millors restaurants del món. elBulli, l’altre establiment que va assolir aquest títol, és l’estrella d’una altra exposició barcelonina: ‘Sapiens, comprendre per crear’, dedicada a l’obra de Ferran Adrià. Ho expliquem a l’Àrtic, de Barcelona Televisió. Entaulats, com s’està millor.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *