Àrtic. Betevé. Premis gastronòmics, mercats, fires i altres condiments

Quin goig que fa la nova betevé! I quin goig parlar de guardons gastronòmics, de mercats gurmets, de fires d’artesans i de restaurants que ofereixen plats elaborats amb productes que donen valor al territori, recuperen oficis i tècniques d’elaboració i salven de l’extinció races locals i antigues varietats. Aquesta setmana, i la vinent, Barcelona s’omple de propostes per tastar, comprar, descobrir i assaborir. El Mercat Born Gourmet, impulsat per l’associació de comerciants i restauradors Barcelona Born Gourmet, la fira Vella Terra i la Quinzena dels Productes Italians Slow Food a Barcelona en són algunes. En vam parlar al nostre retorn a l’Àrtic amb el Josep Sucarrats abans de compartir taula amb els Premis Nacionals de Gastronomia 2016, Carme Ruscalleda, Àlvar Ayuso i la família Balfegó.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *