Àrtic. Betevé. Festival de cervesa artesana i d’aniversaris feliços

Fer-se gran no vol dir només fer-se vell. Que també. Fer-se gran és sinònim de sumar anys, experiència, experiències i, en alguns casos, metres quadrats. El Barcelona Beer Festival s’ha fet tan gran que en aquesta edició, la sisena, canvia d’emplaçament per augmentar la comfortabilitat dels seus assistents, l’oferta de cerveses artesanes i la proposta gastronòmica del certamen. On i quan passarà tot això? Del 24 al 26 de març al recinte La Farga de L’Hospitalet de Llobregat. I mentrestant, els 4 Gats de Barcelona celebren els 120 anys de la seva opertura amb un seguit d’activitats culturals, gastronòmiques i solidàries; Via Veneto ultima un menú especial per commemorar les seves noces d’or els mesos d’abril i maig; i el restaurant Montiel assoleix el seu desè aniversari amb bona salut i ganes que els barcelonins es facin seu el local. Fer-se gran mola bastant.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *