Lactium, la mostra de formatges catalans torna a Vic

La capital d’Osona es converteix aquest cap de setmana en territori formatger. I és que més de 40 formatgeries artesanes catalanes participen al Lactium, una mostra que té l’objectiu de divulgar la cultura del formatge artesà i projectar el bon moment que viu aquest producte a Catalunya a través de múltiples activitats i espais de nova creació.
El Parc Jaume Balmes de Vic és l’epicentre de l’aparador lacti i d’espais com el TXIS Corner, d’accés lliure i gratuït i amb una programació molt dinàmica, que ofereix a les formatgeries presents la possibilitat de presentar el seu projecte professional al públic visitant. També és nova l’Aula del Formatge Bonpreu-Esclat, una proposta d’aforament limitat que reuneix 12 activitats dirigides per destacats divulgadors i especialistes del formatge que mostraran, de manera lúdica, alguns dels formatges més destacats i singulars de Catalunya, i de la mostra, a la gent que s’hi apropi. Fins i tot la música en directe tindrà un paper destacat a l’edició d’enguany del Lactium gràcies al Rock & Txis, 40 tapes amb formatge, un espai que, al llarg del dissabte 13, oferirà la possibilitat de degustar formatges amanits amb un concert.
A la mostra no hi faltarà el ‘Concurs de Formatges Artesans de Catalunya’, on es fallarà el premi especial ‘Millor Formatge Català Lactium 2017’. 
El programa íntegre el trobaràs aquí. T’atraparà.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *