Àrtic. Betevé. Michelin i bolets: les estrelles de la tardor.

Hem encetat tard la temporada gastronòmica a l’Àrtic, però encara vaig més tard jo publicant aquesta entrada al blog. En Josep Sucarrats i servidora tornàvem als estudis de betevé l’endemà de la pluja d’estrelles Michelin 2018 a l’estat espanyol. Inevitable fer un repàs —curt— pel reconeixement de la guia vermella a la ciutat de Barcelona i felicitar als equips del restaurants Àbac, nou tres estrelles de la ciutat, del Dos Cielos i del Disfrutar per la segona estrella assolida, i de l’Enigma, que s’estrena amb una.
La tardor, però, té més estrelles. O en tenia. La temporada de bolets a Catalunya s’ha vist molt afectada per la sequera i la del 2017 sembla que serà una de les pitjors collites dels últims anys. Ara bé, de bolets en trobarem i en menjarem, però heu de saber que els fongs que us vendran a les parades dels mercats i que us serviran als restaurants provenen, majoritàriament, de països de l’Est. I bons que són! A la taula gastro també vam tenir temps d’anomenar algunes taules on gaudir-ne. Per si voleu anotar-les.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *