Àrtic. Betevé. Menjar, beure i comprar al ‘nou’ barri de Sants

Sants, el nucli de població més important i el barri més extens i més antic del districte al que dóna nom, ha canviat molt en els últims mesos. En general, cap a millor. La gastronomia, per exemple, està experimentant un renaixement gràcies, en part, a la reforma i modernització del mercat modernista que bull com mai, per dins i per fora. Parades esplèndides, botigues gurmet i nous restaurants s’han sumat als establiments on ja es bevia, es menjava i es comprava bé, provocant, irremeiablement, que la zona estigui de moda. L’altre dia, amb en Josep Sucarrats, fill d’Abrera i santsenc d’adopció, vam parlar d’uns i altres a la nostra ‘afamada’ secció televisiva a betevé. No ens hi van cabre tots. Els vins i destil·lats catalans de Vinarres, els platillos i els productes del Celler del Nou Priorat o els vermuts amb música en viu del Lute Bar & Bowls són ofertes existents, més o menys recents, no esmentades i de qualitat. Consti en acta. No obstant, diria que la nostra estima pel barri es fa evident. I és que ell s’ho val. Aneu bé, si aneu a Sants.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *