Àrtic. Betevé. Pizzes, pizzeries i pizzaiolos: Nàpols a Barcelona

Barcelona viu una febre pizzera tan grossa que demanava a crits ser protagonista de la taula gastronòmica de l’Àrtic de betevé. La fal·lera per aquest plat es deu a molt motius, un d’ells la quantitat d’italians que viuen a la capital catalana. És la comunitat estrangera més nombrosa de la ciutat! Segurament, gràcies a ells, el nivell de les pizzeries barcelonines ha pujat tant que, fins i tot, ja existeix el millor concurs de pizza de la ciutat. I nosaltres, feliços i contents. Durant molt temps Barcelona va perdre l’essència de la pizza autèntica, la de Nàpols, de pasta molt flonja, que es pot doblegar, que porta pocs ingredients, que es cou en forn de llenya… Afortunadament, aquesta és la que ara reivindiquen els nous pizzaiolos barcelonins. Bona pizza feta amb bons ingredients. Piacere.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *