El Passeig de Gràcia es converteix en el ‘Passeig de Gourmets’

Sabies que la capital catalana és la ciutat amb més estrelles Michelin del territori espanyol? I que només al Passeig de Gràcia i els seus voltants es concentren 6 d’aquestes prestigioses distincions? Lasarte, al Monument Hotel, en llueix 3; Moments, a l’Hotel Mandarin Oriental, n’ostenta 2; mentre que Roca Moo, a l’Hotel Omm, en té una.

Dies enrere, el magnífic edifici modernista del Cafè de La Pedrera, situat a la famosa avinguda, va ser l’escenari de la fotografia que il·lustra aquest text i de la presentació d’una nova iniciativa que pretén mostrar i demostrar tot el talent gastronòmic d’aquest important eix comercial de la ciutat.

‘Passeig de Gourmets’. Aquest és el nom del festival que, del 8 al 18 de març, ensenyarà als barcelonins i visitants totes les possibilitats culinàries que ofereix el Passeig de Gràcia i els carrers adjacents a través de diferents propostes de qualitat que s’adaptaran a tots els butxaques. De fet seran una vintena d’establiments els que les presentaran a través de quatre activitats: la Ruta de Platets, els Menús Degustació, els Menús a 4 mans i els Showcooking.

La ruta, la proposta més popular, permetrà degustar diferents tipus de platillos per 7€, amb cervesa Estrella Damm, vi de Familia Torres o cava Gramona inclòs; els menús degustació oferiran diferents tendències, tècniques i maneres d’entendre la gastronomia per 40-50 €; mentre que els showcookings, la proposta més lúdica, convidarà a aprendre de cuina amb els xefs Giovanni Esteve, de l’Hotel Alma; Miguel Muñoz, de l’Hotel The One Barcelona; i David Romero, del Majestic Hotel & Spa Barcelona.

Menció especial mereixen els menús a 4 mans, quatre nits úniques i irrepetibles gràcies a quatre parelles de xefs que uniran talent i experiència: Martín Berasategui amb Paolo Casagrande, Joan Roca amb Rafa Panatieri, Carme Ruscalleda amb Raül Balam i Nandu Jubany amb David Romero. A més, Enrique Valentí i Javier Muñoz Calero posaran la nota solidaria al festival amb un sopar especial, ja que els fons es destinaran íntegrament a la Fundación Raíces i al projecte Cocina Conciencia.

Participants, activitats, plats, horaris i preus, a la pàgina web del festival: www.passeigdegourmets.com.

 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *