Abril és el mes del Vívid, enoexperiències a l’Empordà

Una marxa popular entre vinyes, celebrada el primer d’abril, va donar el tret de sortida a la cinquena edició del Vívid, un dels esdeveniments enoturístics de referència a Catalunya. La iniciativa dedicarà tot el mes a promocionar el vi emparat sota la Denominació d’Origen Empordà, enguany a través de 44 activitats i experiències, originals i creatives, com les ‘Escenes entre vinyes’, píndoles de microteatre fora del teatre que tindran lloc els propers 7 i 14 d’abril a diferents cellers de Garriguella i de Capmany, respectivament.

Una altra de les novetats destacades del Vívid 2018 són els ‘Tasts amb personalitat’, que dirigiran personatges populars del territori català vinculats d’alguna manera amb el món del vi, entre ells l’humorista Carles Xuriguera, que el dissabte 28 d’abril presentarà entre els assistents els vins que elabora al seu propi celler, Mas Patiràs, a l’espectacular Monestir de Sant Pere de Rodes. Precisament aquest escenari serà un dels espais singulars —un dels màxims atractius— del festival enoturístic. Acabar una visita al Jaciment Arqueològic d’Empúries, a L’Escala, assaborint una copa de garnatxa dolça de l’Empordà o provar diferents vins mentre contemples la posta de sol a la Torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda, a Llafranc, ha de ser únic.

Com també els tastos d’alçada que es duran a terme en dos globus aerostàtics, a Figueres i al Celler La Vinyeta, a Mollet de Peralada. Pel segon, ja s’han exhaurit les entrades. Això ja t’ho diu tot. Rutes en caiac amb vins ecològics, concerts de música maridats, dinars entre vinyes, menús especials a diferents restaurants… Ve de gust, oi?

A la pàgina web del festival es poden consultar totes les propostes, que s’han agrupat per zones i setmanes per concentrar-les geogràficament, facilitar l’accés als visitants i propiciar la compra i realització de més de una experiència. També hi ha paquets amb ofertes combinades. Els allotjaments conviden a quedar-s’hi.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *