Bàsics. Betevé. La salut de la restauració a Barcelona

La gastronomia de Barcelona és un bon reclam pels turistes? I pels barcelonins? Es menja bé a la capital catalana? Hi ha una bona relació qualitat-preu en l’oferta? Per què té tan mala fama La Rambla en temes de menjar i de beure? Què en pensen de l’oferta gastronòmica de la Ciutat Comtal locals i visitants?

L’Eva Arderius, presentadora del programa Bàsics de betevé, va plantejar tots aquests dubtes ahir en una taula rodona integrada pel Pere Chías, president del Gremi de Restauració de Barcelona, el Fermín Villar, president d’Amics a la Rambla, i servidora. L’hi vam respondre algunes i vam afegir altres interrogants a la tertúlia. Les vostres opinions seran benvingudes…

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *