‘Paraula de sommeliers. Tota la Gastronomia del 2019’. Revista Cuina. Novembre 2018

“El nas ens diu que els noms dels professionals del vi d’aquestes pàgines se sentiran arreu, aquest any que comença. De motius, n’hi ha molts, perquè Seijas, Doré o Losada, entre d’altres, estiguin en boca de tothom. Nosaltres n’apuntem uns quants.”

Així comença la meva contribució a l’especial ‘Tota la Gastronomia del 2019’ que l’equip de la revista CUINA, amb la col·laboració d’altres periodistes i experts de prestigi reconegut en el món de la gastronomia, ha preparat per explicar-vos què ha passat, però sobretot anticipar què passarà l’any vinent. És un anuari molt ben parit. El trobareu als millors quioscos del país.

 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *