Àrtic. Betevé. Menjar per emportar. ‘E prendo take away e volo fly away’

Mandra o manca de temps per a cuinar? Res a la nevera? Convidats inesperats? Per a qualsevol d’aquestes situacions, res millor que un take away o servei de ‘menjar per emportar’. Encara que no t’ho sembli, a Barcelona fa un segle i mig que existeixen professionals que ens fan els àpats més fàcils en aquest sentit, especialment dins els mercats: bacallaners, llegumaires, tocinaires, pollaires…

El servei ha evolucionat i crescut molt en els últims anys, és cert, i avui hi ha propostes per a tots els gustos i butxaques. L’altra nit, a la taula gastronòmica de l’Àrtic de betevé, vam fer-ne una selecció ben variada pels que els tinguis ben a mà.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *