8 xefs i un Festival Gastronòmic a favor de les dones del Nepal

Jordi Vilà (Alkimia i Alkostat), Fermí Puig (Fermí Puig), Max i Stefano Colombo (Xemei, Brutal i Franky Gallo Cha Cha Cha), Enrique Valentí (Marea Alta), Joan Escribà (Xiringuito Escribà), Magid Alal (Fish&Chips) i Hannes Eberhard (Ocaña). Aquest són els 8 cuiners que s’han adherit a la sol·licitud de Nepal Chhimeki Barcelona, l’associació impulsada per l’agitadora cultural Marta Tatjer, de celebrar una festa gastronòmica solidària en la setmana que es reivindica el Dia de la Dona Treballadora.

L’associació representa l’ONG Chhimeki Sanstha Nepal a Catalunya, o el que és el mateix, a una xarxa de milers de dones nepaleses dels barris més desfavorits de Katmandú de les que vol visibilitzar la seva problemàtica, generada per l’èxode diari i massiu dels seus homes als Emirats Àrabs per treballar. “Amb la nova Constitució del 2015, on s’igualen els drets i les llibertats d’homes i dones, és el moment just per ajudar-les en aquest nou camí, apoderar-les i formar-les per poder governar, no tan sols l’economia familiar, sinó també l’economia del país que ha quedat, en gran part, a les seves mans”, explica la seva presidenta.

Així doncs, i amb l’objectiu de recaptar fons per aquesta causa, el restaurant Ocaña de Barcelona acollirà el pròxim 10 de març un sopar solidari durant el qual es serviran alguns dels plats més representatius dels restaurants dels xefs participants així com algunes receptes nepaleses com els momos de pollastre, les pakores vegetals o els nans al curry. El preu del menú-donació és de 50€ i els tiquets es poden comprar a l’avançada al web de Neppal Chhimeki Barcelona o el mateix dia al mateix establiment.

Ocaña Restaurant
Plaça Reial, 13-15. Barcelona
Telèfon: 93 676 48 14
www.nepalchhimekibarcelona.org

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *