‘Gent de Mercats’, el dia a dia dels mercats catalans a TV3

La quotidianitat i els reptes de futur. Des de les relacions que s’estableixen entre els paradistes i la clientela fins a l’adaptació a nous horaris i noves tendències de consum. Aquest és l’eix central de ‘Gent de mercats’, la nova docusèrie del Departament de Nous Formats de TV3, amb la col·laboració de Benecé Produccions, que s’endinsarà en diferents mercats municipals de Catalunya a partir del 3 de desembre de 2019.

La periodista especialitzada en gastronomia Tana Collados dirigeix aquesta producció que, al llarg de sis capítols, donarà a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen a diari per aquests microcosmos, peces fonamentals en el teixit dels barris i de les poblacions.

La presentació de la docusèrie, realitzada fa pocs dies a la llustrosa Aula Gastronòmica del Mercat de Sants de Barcelona, va comptar amb la presència d’alguns protagonistes de la mateixa com l’Olga Rovira (a la dreta de la imatge), propietària de la xarxcuteria homònima al Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada i creadora del “sushi català” o la reinvenció de l’exitosa menja japonesa a base de productes locals i de proximitat. Un exemple que la innovació també és als mercats.

Els mercats que apareixeran a la nova producció, per ordre d’aparició, són: Mercat del Carmel de Barcelona, Mercat de l’Estrella de Barcelona i Mercat de la Independència de Terrassa (capítol 1); Mercat de la Concepció de Barcelona, Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada i Mercat Municipal de Tortosa (capítol 2); Mercat de Sants de Barcelona, Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú i Mercat de la Mercè de Barcelona (capítol 3); Mercat Central de Sabadell, Mercat de l’Abaceria de Barcelona i Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró (capítol 4); Mercat de Sant Antoni de Barcelona, Mercat de Provençals de Barcelona i Mercat Central de Reus (capítol 5) i Mercat Municipal de Sitges, Mercat Central de Tarragona i Mercat d’Horta a Barcelona (capítol 6).

Gent de mercats’ ha comptat amb el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, el Mercat de Tarragona i el Mercat Central de Reus, l’Ajuntament de Tortosa i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. El tràiler promet.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *