Arrenca la plataforma #AlimentsDeProp per impulsar els productes de proximitat

El tancament d’escoles, restaurants i mercats ambulants d’aliments frescos a causa de la Covid-19 ha provocat que els productors agroalimentaris, proveïdors o paradistes dels anteriors, estiguin tenint dificultats per vendre els seus productes. Hi ha, alhora, una demanda interessada en poder contactar amb aquests productors.

En aquest context d’excepcionalitat, la Promotora dels aliments catalans (Prodeca) ha posat en marxa #AlimentsDeProp al seu canal de Twitter (@Prodecat) per facilitar el contacte entre els consumidors i els productors dels aliments procedents de la terra (inclosos vins i caves), de la ramaderia i del mar.

Pel que fa al lliurament dels productes, s’hauran de realitzar seguint les indicacions del Departament de Salut sobre les Mesures per a la contenció de la transmissió de COVID-19: Recomanacions per al repartiment a domicili d’aliments. Aquestes mesures i recomanacions estaran subjectes a les modificacions que es puguin aplicar des del mateix Departament de Salut.

Com funciona?

Si vols vendre o comprar algun producte agroalimentari segueix les següents instruccions:

  1. Publica un tuit amb l’etiqueta #AlimentsDeProp

  1. Afegeix el coixinet #venc o #compro seguit del nom del producte amb un altre coixinet

  1. Inclou una altra etiqueta amb la teva localitat per poder geolocalitzar la informació

  1. Pots afegir altres etiquetes com #ecològic per identificar millor els productes que ofereixes o busques

  2. Finalment, obre el teu canal de missatges privats a Twitter (DM) per facilitar la transacció

    Exemple: #AlimentsDeProp #Venc #Carxofes #ElPratdeLlobregat

#AlimentsDeProp estarà en funcionament fins que duri el confinament domiciliari com a mesura de contenció de la transmissió de la Covid-19.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *