La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya engega ‘ProducteCoop: directe a casa!’

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) ha posat en marxa la campanya ‘ProducteCoop: directe a casa!’, habilitant un espai específic al web de l’entitat on es recullen, de forma agrupada, totes les cooperatives agràries que fan venda a domicili i que, durant aquest període de confinament, els consumidors poden contactar o bé mitjançant la mateixa o bé per correu electrònic, telèfon o whatsapp.

Es tracta d’un espai viu que detalla els productes que es poden comprar a cada cooperativa: des d’oli d’oliva i olives a vi, cava, vermuts, vinagre, fruita seca, arròs, embotits, verdura, fruita, almívars i sucs de préssec, derivats làctics o, fins i tot, productes cosmètics elaborats a base d’oli d’oliva. Es tracta, en definitiva, dels productes de producció pròpia o artesans de la zona que habitualment es poden trobar a les gairebé 150 agrobotigues que les cooperatives tenen obertes al territori. En tots els casos, s’indica l’àmbit de distribució de cada cooperativa.

Fins al moment, ‘ProducteCoop: directe a casa!’ recull la informació de 50 cooperatives agràries distribuïdes arreu del territori: 29 de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, 10 de les terres de Ponent, 4 de l’àrea de Barcelona i 2 de Girona.

L’objectiu de la FCAC és incorporar aquesta informació al Mapa Cooperatiu consultable a la mateixa pàgina web que conté informació d’interès de totes les cooperatives sòcies, perquè els consumidors puguin fer cerques per tipologia de producte i zones geogràfiques, entre d’altres criteris.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *