Cuina recreativa a Catalunya Ràdio

gasisukiCom sabeu els més fidels, l’estiu de l’any passat vaig donar a llum l’Entaulats, una aventura gastronòmica i radiofònica compartida amb tres grans professionals que ens va reportar moltes alegries.
Enguany, el món periodístic en general i el radiofònic en particular està més convuls que mai però la cuina continuarà ben viva.

Sense anar més lluny, demà al matí, el meu amic Josep Sucarrats estrenarà secció a ‘El Matí de Catalunya Ràdio d’Estiu, amb Francesc Soler. S’anomenarà ‘Cuina recreativa’, s’emetrà tots els dimecres, d’11.30 a 12.30h., i se centrarà en els productes que ens estimulen el paladar i la creativitat culinària. El primer, els gelats artesans que han aparegut aquest any.

Josep, aquest estiu els nostres camins professionals i personals es bifurquen però tots dos sabem que continuarem omplint el nostre rebost emocional amb àpats i sobretaules. Molta sort en l’estrena!

PD. La proposta gastrononòmica estiuenca de COMRàdio s’estrenarà el proper 30 de juliol de la mà i les veus d’Anna Murgadas i Judit Porta, creadores de Dinem i en parlem‘, un programa on personatges populars de diferents àmbits inspiraran l’elaboració de receptes a joves promeses de la cuina catalana. I potser encara en sintonitzarem alguna altra. Estarem atents…

PD2. La intuïció femenina com és, oi? Poc després d’escriure aquest post m’assabentava que un altre amic, el Raül Balam Ruscalleda, estrenava secció al Versió estiu de RAC1, programa que, per cert, conduirà un excompany de taules radiofòniques, en Jordi Gràcia. Des d’avui, 23 de juliol, tots els dilluns a partir de les 17h., el xef del restaurant Moments elaborarà ‘Menús a la Carta’ a tots els oients que truquin al telèfon del directe. Jo no m’ho perdré!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *