Gastroseccions a La Xarxa 7

La campanya gastronòmica Peix Blau Ganxó a Sant Feliu de Guíxols, la Festa del Mercat a la Plaça a Amposta, el Festival ‘Palamós, Terra de Mar’ i la primera edició de la mostra de vins amb DO Tarragona ‘Valls, va de vins’ són algunes de les activitats que hem anomenat avui als Matins en xarxa de Marc Lobato. De fet, els vins han tingut un protagonisme especial durant el programa ja que la sommelier Meritxell Falgueras s’ha entaulat amb nosaltres per parlar del seu últim llibre ‘Els vins de la teva vida’ d’Angle Editorial.


El brunch, aquesta tendència anglosaxona de concentrar l’esmorzar i el dinar en un sol àpat, ha estat el tema de l’itinerari gastronòmic del programa de la Vanessa Raja, El Mirador de Barcelona. Si voleu saber quins establiments hem triat per degustar-lo, només cal que escolteu la secció.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *