Gastroseccions a La Xarxa 8

El 2n Mercat Gastronòmic de Sant Sadurni d’Anoia, la 10ena Festa de la Mel d’Arnes, el 1r aniversari de Món Natura Delta de l’Ebre o la 1a Birratast a Ordis són algunes de les activitats que se celebraran aquest cap de setmana. N’hem parlat avui als Matins en xarxa de Marc Lobato. I també hem aprofundit en la cultura del pa amb el flequer Jordi Morera, cinquena generació d’una familia de forners que estima l’ofici i difon les bondats d’aquest producte a través de diferents suports. El més clàssic, el forn L’Espiga d’Or.


El II Tast Gastronòmic del passatge Lluís Pellicer, que tindrà lloc dissabte 25 maig, ha estat l’atípic itinerari d’aquesta setmana del programa de la Vanessa Raja, El Mirador de Barcelona. Situat entre els carrers Casanova i Muntaner, a tocar de la Diagonal, el carreró amb més encant de la ciutat està ocupat per 7 restaurants amb ofertes diferents. I un dia a l’any s’agrupen per mostrar-les a tothom qui les vulgui degustar. Si no coneixeu l’indret aquesta pot ser l’excusa perfecta!

 

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *