Gastroseccions a La Xarxa 9

Les festes de la cirera de Torrelles de Llobregat i del Papiol, la 15ena Fira del Vi de la DO Tarragona, el Temps de Vi a Vilanova i la Geltrú o les primeres incursions d’Amposta i d’Agramunt en el món vitivinícola són algunes de les activitats que hem tocat avui als Matins en xarxa de Marc Lobato. I també hem conegut l’Àxel González, un jove i entusiasta cuiner que ofereix els seus serveis a domicili a través de l’empresa Mejor en casa.


Qui no s’hagi menjat mai un suís o una bona tassa de xocolata amb xurros al carrer Petritxol de Barcelona que aixequi el dit! Les granjes Dulcinea i La Pallaresa són dues parades obligades pels amants dels esmorzars o berenars dolços. Però la ciutat ofereix moltes altres opcions per fer un stop a mitja tarda, com La Pastisseria Barcelona, del Josep Maria Rodríguez, Campió del Món de Pastisseria 2011. Berenars, l’itinerari gastronòmic d’aquesta setmana a El Mirador de Barcelona.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *