Gastroseccions a La Xarxa 10

La 19ena Diada dels Fideus Rossejats i del Peix blau de L’Ametlla de Mar, la 17ena Fira de l’Ou a Sant Guim de Freixenet, la 5a Reus Viu el Vi o la primera edició del Vinyasons al Penedés són algunes de les activitats que hem tocat avui als Matins en xarxa de Marc Lobato. I també hem conegut l’Anna Almirall i l’Oriol Martínez, dos dels creadors de Gola.cat, un colmado 2.0 de queviures artesanals, de proximitat i de gran qualitat.


El cuiner Fermí Puig acaba d’obrir un nou restaurant a Barcelona amb l’objectiu d’oferir alta cuina a bon preu. El Mirador de Barcelona el va anar a visitar per conèixer més detalls de l’establiment. I també vam fer un itinerari per sis dels 50 restaurants de la ciutat que s’han apuntat al Pasaporte Gourmet 2013, una guia per gaudir d’un ampli ventall d’opcions gastronòmiques a la ciutat a preus molt avantatjosos. El producte té forma de passaport -d’aquí el seu nom- i només se n’han editat 2.500 exemplars per garantir un nombre de reserves per establiment i assegurar-se que donen el millor servei. Més detalls, a l’àudio del programa.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *