Gastroseccions a La Xarxa 11

A la cartellera gastronòmica d’aquesta setmana hi han cabut, entre altres activitats, la a 18ena Diada de la Cirera de Miravet, el 5è ‘Tast Tiana’, el 2n Mercat de la Fruita Dolça de Piera i la Jornada ‘Nova pagesia i cuina compromesa’ que se celebrarà a Burg, al Pallars Sobirà. I després hem fet un petit tast de cafè amb Salvador Sans, torrador, propietari de Cafés El Magnífico i membre fundador del Fòrum Cultural del Cafè. Tot plegat ho podreu escoltar als arxius del Matins en xarxa de Marc Lobato.Hamburgueseries. L’itinerari gastronòmic del programa El Mirador de Barcelona de Vanessa Raja. Ja fa temps que a Barcelona es poden menjar bones hamburgueses o hamburgueses gourmet, elaborades amb ingredients de primera qualitat. Una opció gastronòmica que triomfa perquè és fàcil de menjar i és apta per a totes les butxaques. La tria que us hem preparat demostra el bon moment que viu la carn picada a la ciutat.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *