Gastroseccions a La Xarxa 12

La 14ena Festa de la Cirera d’en Roca a Arenys de Munt, el ‘Tasta la fresca 2013’ de Lleida, l’exposició ‘Del camp al mercat, el valor de l’agricultura de proximitat’ —que es podrà veure fins el 15 de setembre al Palau Robert de Barcelona—, el Cicle ‘Dimarts Qalidés’ i l’activitat infantil ‘Tafenegem el vi’, ambdues al Vinseum de Vilafranca del Penedès, han omplert el rebost d’aquesta setmana. I encara hem tingut temps de parlar del malbaratament alimentari i de molts altres temes amb Ramon Sarroca, responsable de fruita i horta de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC). Ho podreu escoltar als arxius del Matins en xarxa de Marc Lobato.


L’itinerari gastronòmic d’aquesta setmana està de plena actualitat. Repassem alguns dels millors restaurants japonesos de Barcelona amb motiu de la celebració de la Japan Restaurant Weeek a la ciutat. Una activitat que té com a objectiu apropar la cuina nipona a un públic més ampli del que ja tenen habitualment. Tota la informació, a l’àudio del programa El Mirador de Barcelona amb Vanessa Raja.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *