Gastroseccions a La Xarxa 13

Els ‘Sopars d’estrelles mirant les estrelles’, la 1a Ruta de Combinats Day Night a Terrassa, ‘La màgia dels capvespres’ a Món Sant Benet, la 4a Festa del Trepat a Barberà de la Conca i la 5a Festa del Pa al Tagamanent són algunes de les activitats que s’han posat en marxa aquesta setmana. I amb l’arribada de l’estiu qui també es posen en marxa són els gelaters. De gelats hem parlat amb el Jordi Rivera, co-fundador de l’empresa Bodevici, la primera gelateria-iogurteria ecològica certificada de Catalunya i l’Estat Espanyol. Ho podreu escoltar als arxius del Matins en xarxa de Marc Lobato.


L’itinerari gastronòmic d’avui va d’aperitius o de vermuts. Aquest àpat ha sobreviscut modes i crisis i, ara mateix, té més adeptes que mai. Bars, bodegues de barri, tavernes… Ens aturarem a diversos establiments de la capital catalana on podem obrir la gana (o atipar-nos) entre setmana, o un dissabte o diumenge al migdia. La tria, a l’arxiu del programa El Mirador de Barcelona, amb Vanessa Raja.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *