Gastroseccions a La Xarxa 15

El BierGarten2013 a Vilassar de Dalt, la 2ena edició del Reus Beer Festival a la capital del Baix Camp, la 7ena edició del Gastromusical al restaurant Molí de l’Escala i la iniciativa ‘Esmorzars entre oliveres centenàries’, impulsada per la Cooperativa Agríciola de Riudecanyes, són algunes de les propostes que hem desenvolupat al programa ‘Matins en xarxa’ de Marc Lobato. I també hem tingut temps d’aprofundir en la cultura de l’aigua gràcies als coneixements de Faustino Muñoz, sommelier i director del Colmado Quílez de Barcelona.


A la capital catalana hi ha un bon grapat d’establiments que treballen en pro de la cultura cervesera  L’itinerari gastronòmic se’ns queda curt per conèixer tots els establiments on podem fer-nos passar la set, tastar marques d’aquí i d’arreu i conèixer una mica més aquest univers amplíssim. Un d’ells és La Cerveteca, al barri Gòtic de la ciutat. La selecció sencera la trobareu a l’arxiu del programa ‘El Mirador de Barcelona’ de Vanessa Raja.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *