Gastroseccions a La Xarxa 16

Aquest cap de setmana s’estrenen dues cites cerveseres, el ‘Brewtast’ a Ripoll i el ‘Fes-t’hiu’ a Vilanova i la Geltrú. N’hem parlat amb el Marc Lobato al programa ‘Matins en xarxa’. També hem viatjat fins la Conca de Barberà per saber com és el romesco de Santa Coloma de Queralt i a Ulldecona, al Montsià, on cada tercer dissabte de mes celebrem un mercat agrobiològic. I hem conegut els productes oleics de La Chinata i una nova gamma d’ingredients per a cuinar de manera fàcil i creativa que han batejat com a Ingredíssimo.


L’ itinerari gastronòmic del programa ‘El Mirador de Barcelona’ ha passat per alguns dels restaurants més nous de la ciutat, entre ells el Bardot que, des que va obrir les seves portes fa poc més de sis mesos, s’ha convertit en un dels locals de moda. La capital catalana està que bull… gastronòmicament parlant!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *