Gastroseccions a La Xarxa 17

Avui hem posat fi a la cartellera gastronòmica del ‘Matins en xarxa’ amb les 1es Jornades Gastronòmiques del Tomàquets del Vallès del nou col·lectiu gastronòmic CuinaVO, la campanya de promoció de la Gamba de Vilanova, la Diada del Musclo del Delta de l’Ebre, La Bona Taula a Tàrrega i el Mercat del Préssec de l’Ordal. I hem conegut més coses de l’ampli món dels formatges de la mà d’en Xavier Bordetas, de Caseus Afinadors.

I pels que no marxareu de Barcelona o vindreu a la ciutat durant el mes d’agost us hem seleccionat un seguit de restaurants que no tanquen per vacances. Establiments on gaudir del menjar, del beure, de les vistes, de les festes majors de barri… Entre ells, un clàssic d’aquest blog, el Mil921 del cuiner Àlex Suñé. ‘El Mirador de Barcelona’ no tindrà continuïtat la temporada vinent, per tant, aquest àudio és una despedida d’una altra etapa radiofònica. Però en vindran d’altres. N’estic segura. Bones vacances i que vagi de gust!

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *