Àrtic. BTV. La història de Barcelona en blanc i negre

Veure la vida en blanc i negre vol dir viure en el passat o reviure el passat? Diuen que els optimistes veuen i viuen la vida en colors i que els pessimistes (o realistes) tiren més cap al blanc i negre. Els grisos també són benvinguts. Hi ha dies que els colors manen i tu no pots fer res més que obeir. Sort de l’estrena del periodista musical Carles Novellas, director del programa ‘Paralelo 3’ de Radio3-RNE, a la taula d’actualitat cultural i gastronòmica de l’Àrtic de Barcelona Televisió el passat dijous. Ell va aportar el color que jo no duia a sobre aquell dia. El tancament del mític restaurant del Raval barceloní Casa Leopoldo i l’exposició Pérez de Rozas. Crònica gràfica de Barcelona 1931-1954’ de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona em van deixar descolorida. Sento la pèrdua del primer i us recomano que no us perdeu la segona. Mantinguem viva la memòria històrica.

0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *