Can Jubany. Calldetenes. Osona. 20 anys, un somni i la felicitat

La felicitat és una actitud. I ser feliç i fer feliç, indeslligable. Repartir, compartir, la generositat és de persones nobles. I felices. El passat 30 de novembre al restaurant Can Jubany van repartir felicitat en dos serveis especials per celebrar els seus 20 anys. Milfulls de pernil ibèric, tàrtar de remolatxa, coca de poma caramelitzada i foie, bullabessa de peix i marisc, nyoquis de carbassa, caneló de pollastre de pagès amb tòfona, arròs sec d’espardenyes, fricandó de vedella amb bolets de temporada
El cuiner Nandu Jubany i la seva dona, Anna Orte, van celebrar la seva història regalant somriures i plats que han fet i són història de la gastronomia catalana.

Processed with MOLDIV
Tot i el pas del temps, parlar de Can Jubany és parlar de territori, tradició, respecte, cultura, compromís. I agraïment. Agraïment constant a l’equip per haver convertit en realitat el somni. “Sense ells Jubany no hauria sigut possible”, coincideixen en afirmar les ànimes del projecte. Ànimes bessones. No és una frase feta i dita per a l’ocasió, està escrita en un diari molt personal, el diari dels vint anys de Jubany, un diari ARA per sempre. L’Eudald, el Gil i el Lluc, els tres fills de la parella, arrodoneixen el somni.
“La família sempre ha sigut el nucli de la manera d’entendre i de fer les coses”. Una gran família feliç. Felicitat(s)!

Can Jubany
Ctra. de Sant Hilari, s/n. Calldetenes (Barcelona)
Tel. 93 889 10 23
www.canjubany.com

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *