Alícia’t! La festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona

‘La Montserratina’. O un dels gran símbols de Catalunya convertit en unes saboroses postres recuperades per Jordi Llobet, el xef del restaurant L’Ó de Món Sant Benet, autor d’una cuina que fusiona modernitat i tradició, basant-se en la memòria, la creativitat i el producte. Vet aquí un dels motius per conèixer i descobrir què passa en aquest indret que fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia. N’hi ha molts d’altres i una ocasió única: Alícia’t!. L’esdeveniment, creat per la Fundació Alícia —un altre dels espais de visita obligada d’aquest projecte cultural, turístic i de lleure singular ubicat a Sant Fruitós de Bages— amb l’objectiu de difondre bons hàbits alimentaris a través de la pràctica d’una cuina saludable, fàcil i divertida, fa un salt endavant en la seva quarta edició i es converteix en la Festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Una festa que tindrà lloc el cap de setmana del 30 d’abril i l’1 de maig on s’han programat prop de 200 propostes lúdiques, divulgatives i de lleure diferents entre tallers, demostracions de cuina, tastos guiats i espectacles d’animació.

aliciatmonsantbenetentaulats

Novetats com l’Aula dels Sabors ‘Barcelona és Molt +’, un espai de tast amb productes gastronòmics singulars de les comarques barcelonines i de demostracions dels col·lectius de cuina i restauració d’aquest àmbit territorial, se sumaran als showcooking amb productes locals i a l’oferta de tallers creatius, de solucions per a necessitats alimentàries específiques i monogràfics de la Fundació Alícia.
Alicia’t comptarà també amb la participació de personalitats i establiments rellevants del panorama gastronòmic del país que aprofitaran la festa per presentar els seus darrers treballs com els germans Roca i de productors i elaboradors de productes alimentaris de qualitat de la ‘Xarxa Productes de la Terra’ als quals s’hi afegiran entitats, gremis i associacions que gestiones productes turístics i gastronòmics de la demarcació de Barcelona. Així mateix, la programació preveu un gran nombre d’activitats específiques per als més petits així com diversos tastos populars de llegums per sensibilitzar els visitants sobre els seus avantatges nutricionals, entre molts d’altres. Alícia’t, vinga. Motius no te’n falten.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *