‘Tast a la Rambla’: el festival gastronòmic torna a Barcelona

La quarta edició de ‘Tast a La Ramblaés a punt de començar. Del 8 a l’11 de juny, una cinquantena de restaurants, bars i pastisseries de la ciutat s’instal·laran de nou a la Rambla de Santa Mònica per mostrar les seves creacions en format petit i a preu reduït a tothom que tingui curiositat per degustar-les.

Enguany, la proposta de degustació es divideix en quatre àrees: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Platillos i Cuina Tradicional, que es completaran amb una secció dedicada a patrocinadors i col·laboradors. Entre les novetats de l’edició de 2017 destaquen el Taller Tast Arts Santa Mònica, que acollirà tallers i degustacions; l’Escenari Gastronòmic by Estrella Damm, on s’intercalaran exhibicions de cuina en directe i actuacions musicals; així com un espai especial per a Buenos Aires, ciutat convidada.

La capital argentina mostrarà les bondants de la seva gastronomia al Tast a la Rambla 2017 a través de diverses propostes. La cuina més tradicional estarà representada per Pablo Moyano, xef del restaurant barceloní 9Reinas, que ofertarà un entrecot amb escuma de moniato i la tradicional empanada de carne a un estand preponderant del Tast. La versió més contemporània de la gastronomia portenya la donarà Martín Milesi, xef i propietari del restaurant Una London (Londres). I els vins argentins hi seran presents gràcies al tast guiat que oferirà Paz Levinson, millor sommelier d’Amèrica 2015.

L’anunci de la millor tapa i de la millor recepta de vermut de la IV Ruta de Tapes i Vermut Preparat Cinzano, que tindrà lloc dijous 8 de juny al matí, és un altra de les accions rellevants d’aquest festival culinari a l’aire lliure promogut pels Amics de la Rambla. Un jurat de professionals vinculats al sector des d’òptiques diverses ha estat l’encarregat d’escollir els guanyadors d’entre les propostes de 12 restaurants participants —que ja les estan oferint a casa seva per si algún té curiositat. El combinat guanyador, a més, rebrà el títol de Vermut de La Rambla 2017 i es podrà degustar també durant els 4 dies del Tast a l’espai Cinzano.

Establiments, tapes, horaris, activitats, preus i la resta d’informació a www.tastalarambla.cat.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *