Àrtic. Betevé. La cocteleria a Barcelona, més que una tendència.

Les cocteleries estan proliferant a Barcelona en els darrers anys, però el món del combinat no és nou pels barcelonins. L’art de barrejar begudes a la capitala catalana s’encenta als anys trenta i va molt lligat a dos cognoms: Boadas i Gotarda.
Antoni Gotarda va fundar l’Ideal Cocktail Bar el 1931, al cor de l’Eixample, mentre que Miquel Boadas va obrir la mítica cocteleria Boadas de La Rambla el 1933. Les dues famílies van assentar les bases d’aquesta afició pels còctels que avui viu la ciutat i els dos establiments, en plena vigència, han contribuit a difondre la passió pel món del combinat més enllà. Propostes clàssiques, cocteleria creativa, speakeasies clandestins, locals petits amb encant o música en directe, restaurants amb cocteleria…
A tots els barris barcelonins hi trobaràs, al menys, una d’aquestes opcions. I a més d’una dona darrere la barra! Elles tenen moltes coses a dir. En aquest sector també. Shake, shake, shake.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *