Àrtic. Betevé. Colmados, adrogueries i botigues d’ultramarins barcelonines

El Josep Sucarrats i servidora hem encetat nova temporada gastro a l’Àrtic de betevé en nom dels Gastronomistas. I ho hem fet parlant dels ‘Colmados de Barcelona‘, inspirats en el penúltim llibre de la divulgadora i amiga Inés Butrón editat aquest mateix any per Sd Edicions. (L’autora presentarà oficialment el seu darrer receptari ‘Sopars fàcils, ràpids i sans’, publicat per Cossetània Edicions, dilluns 28 d’octubre a la capital catalana).

Un breu recorregut per aquestes botigues de comestibles, plenes de menges exquisides de procèdencia local i de l’altre cantó del mar, a través d’una obra que recomanem a tothom que vulgui descobrir la gènesi, el desenvolupament i el moment actual de l’alimentació, així com descobrir on compren i si poden comprar millor.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *