Sant Vicenç dels Horts i les 50 millors pastisseries de Catalunya

Els pròxims 25 i 26 de gener, en el marc de la 36ena Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acollirà la 3a Mostra Internacional de Pastisseria, un esdeveniment amb molts ingredients per atraure un públic no professional amant del dolç a la vila baixllobregatina. En l’edició d’enguany en destaquen dos.

D’una banda, les sessions de cuina dolça en directe, que realitzaran 12 professionals d’alt nivell i prestigi internacional, i de l’altra, el lliurament del trofeu Fava de Cacau, símbol del certamen, a les 50 millors pastisseries de Catalunya, un llista confeccionada per un jurat independent creat, coordinat i assessorat pel pastissers Ramon Morató i Marc Balaguer així com pel periodista Josep Sucarrats, director de la revista CUINA, integrat per diferents especialistes de la gastronomia en general i de la pastisseria en particular. El llistat, que reflecteix l’estat actual i la bona salut del sector al país, es farà oficial en una gala el mateix dissabte a la carpa institucional de la plaça de la Vila i es divulgarà en format aplicació mòbil (App).

De fet, la guia “vol donar a conèixer la feina què hi ha al darrere d’un pastís o d’un croissant, o el que és el mateix, reconèixer l’ofici de pastisser i que es valori”, va manifestar el mestre local Eugeni Muñoz (Pastisseria Muñoz), coimpulsor i coorganitzador de la mostra durant la presentació de la mateixa davant els mitjans de comunicació. “Volem mostrar la complexitat i l’alt nivell de la pastisseria al nostre país al públic en general”, va afegir el regidor de Promoció Econòmica del consistori, Xavi Gómez. Aquesta guia, calia.

Encara cap comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *